Що буде, якщо не оплачувати Тільду?
Що буде, якщо не платити за тильду?
Якщо ви вирішили не вносити плату за тарифний план, то через 5 (п'ять) днів після закінчення терміну підписки сайт буде відключений від власного домену та знятий з публікації. Сайт зберігатиметься у неопублікованому вигляді 6 місяців після закінчення тарифу, ви зможете повернутися до роботи протягом цього терміну.
Чи потрібно сплачувати Тільду?
Дивлячись яким функціоналом користуєтеся, якщо не оплачувати тільду, то перестануть працювати налаштовані інтеграції, а також не можна буде вносити зміни на сайт. Якщо потрібно внести зміни до сайту, їх потрібно вносити до Тільди, публікувати їх і потім експортувати заново.
Що буде, якщо не продовжити передплату на Tilde?
Що буде, якщо я не продовжу передплату? Сайт буде знятий із публікації. Дані зберігатимуться на Тільді протягом 6 місяців.
У чому мінус Тільди?
можна створити до 500 сторінок, що незручно для інтернет-магазину; незручно налаштовувати інтеграцію з 1С, немає синхронізації вітрини та складських залишків; маленький обсяг хостингу Тільди – всього 1 Гб: не вдасться зробити масштабний проект; немає можливості коригувати деякі SEO опції, наприклад файл robots.
